vrijdag 2 november 2012

Wat een mensen......op de Kreadoe

Vandaag ben ik naar de Kreadoe in Utrecht geweest.
Van Jenneke had ik een kaartje gewonnen voor dit festijn.

Manlief had voor mij een dagje vrij geregeld, zodat ik niet om kwart over drie weer bij school hoefde testaan. Kon ik rustig mijn gang gaan.
En dat heb ik gedaan.

s'Morgens met de trein opweg naar Utrecht. Dat is wel lekker relaxed hoor, je gaat zitten en een keer overstappen, 5 minuutjes lopen naar de Jaarbeurs en je bent er.

Daar kon ik zo doorlopen omdat ik een barcode op mijn kaarje had en dus niet achteraan hoefde te sluiten bij die lange rij voor de kassa.

Binnen gekomen, zie je dan ineens allemaal mensen, kinderen, mannen en kinderwagens.......
Wel leuk hoor, maar ik vond het wel druk. Niet dat je niet overal kon kijken, maar die drukte om je heen....(ben ik dan al zo oud, dat ik dat tedruk vind?!)
Maakt ook niet uit. Ik heb alles lekker op me in laten werken en ben maar aan het begin begonnen.

Ik vond dat er wel heel veel was voor kaarten maken, scrapbooken en dat soort dingen.
Ook wel leuk, maar mijn voorkeur gaat toch wel een beetje uit naar haken, breien en stofjes.
Maar goed, wie weet...het is allemaal wel heel leuk (nu nog wat meer uren in de dag, hihi).

Ik heb bij Marutska een beugeltje gekocht voor een beursje.
En bij de scrapheap heb ik een alfabet letter stempel en inkt gekocht.Bij de stand van Hobby Handig nog wat losse tijdschriften.En als laatse bij Jolanda van ateljoo, een tassen/sleutelhanger van fietsband en kralen. Dit is een doe het zelf pakketje en moet ik dus nog in elkaar zetten. Verder waren er ook nog boeken, kralen, cupcake's, bakvormen en nog wel veel meer.

Het was leuk, maar als ik er volgende keer weer heen zou gaan, zou ik me toch iets meer verdiepen in wat ik eigenlijk aan wil schaffen.
Het was allemaal een beetje te kort dag. In een vorig blogje zat ik te dubben of ik wel of niet moest gaan.

Omdat ik nu een kaartje had, ben ik gegaan.
Wel weer nieuwe ideeën op gedaan, voor nog meer op mijn todo lijst


Fijn weekend.

5 opmerkingen:

 1. je hebt lruke dingen gescoord agnes, en je hebt gelijk de volgende keer een briefje , ik heb er al een gemaakt maar ik wist het natuurlijk al langer anders raast alles door mijn bolleke en kom ik met dingen thuis waarvan ik later denk WAT moet ik ermee!!,de drukte daar zie ik ook tegenop hoor, probeer het maar langs me heen te laten gaan ( hoop ik hihi)wat een apart en leuk pakket zeg met een fietsenband ik ben reuze benieuwd naar het eindresultaat, en die stempeltjes zijn ook ERUGGG leuk ♥

  lieve groet en nu in de relaxmodus agnes hihi zal best vermoeiend zijn geweest voor je....jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nogmaals bedankt voor het kaartje. Ik heb er toch van genoten! En idd, volgende keer een lijstje en budget, hihi! Eigenlijk wil ik met de beentjes omhoog, maar ja, als je eenmaal weer allerlei blogjes bekijkt.....dan weet je het wel.

   Groet, Agnes.

   Verwijderen
 2. je hebt leuke dingen meegenomen van de krea-doe, en wat die drukte aangaat dat zou ik net zo hebben......en een lijstje is wel handig maar dan moet je wel weer weten wat voor kramen er staan...ik heb geen idee of je dat van te voren weet , ben er nog nooit geweest ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de site van krea doe staan alle exposanten en een plattegrond. Volgend jaar maar eens kijken.

   Groetjes.

   Verwijderen
 3. Leuk dagje en goed geslaagd meis!

  Ik had zelf een lijstje in mijn hoofd zitten. Maar dan nog als je daar rondloopt word je enorm afgeleid door alles wat je om je heen ziet hihihihihi
  Het was mijn 2e keer en wat me wel opviel was dat veel kramen op dezelfde plek stonden als vorig jaar. Dat was op zich wel lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Groetjes, Agnes.

http://shabbyblogs.com/storage/old/IsabelleM.jpg