donderdag 9 augustus 2012

"Strepen" bij het meerderen van amigurumi.

Wie o wie kan mij helpen.

Bij het haken van wat groter amigurumi knuffels krijg je bij het meerderen van die "strepen".Deze foto heb ik van de site van Planet June gehaald, maar ik kom niet zo goed uit de beschrijving die zij geeft hierover.

Kan iemand mij hierbij helpen?
Ik stoor me er niet heel erg aan, maar het zou mooier zijn als je die strepen niet ziet.

Fijne avond.

2 opmerkingen:

 1. Ik begrijp wat je bedoelt. Je kunt dit voorkomen door je meerderingen niet steeds op dezelfde plek te doen. Er zijn patronen waar ze het laten verspringen, het wordt "de perfecte cirkel" genoemd.
  Haar oplossing is om bij een meerdering de eerste vaste alleen in de voorste lus te haken en de tweede vaste door beide lussen. Ik kan niet zeggen hoe dat er uit gaat zien. Volgens mij blijft je ook dan zien dat er steeds op dezelfde plaats gemeerderd wordt. De gaatjes vind ik persoonlijk niet te zien. De strepen wel, maar ik heb daar niet zo'n moeite mee. Als je je ami gevuld hebt zie je het niet meer.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Vera,

   Eigenlijk deed ik dat al van de voorste lussen. Maar ik heb op google "de perfecte cirkel" ingetikt en toen kwam ik op de site van Haakmuts. Dat ben ik gaan doen en het ziet er mooi uit. Bij deze de site http://haakmuts.blogspot.nl/2010/04/het-perfecte-rondje.html.

   Groetjes.

   Verwijderen

Bedankt voor je berichtje. Groetjes, Agnes.

http://shabbyblogs.com/storage/old/IsabelleM.jpg