woensdag 20 juni 2012

Tafelloper met golfjespatroon.

Ben toch begonnen met de tafelloper in golfjespatroon. Op de site van Attic 24 zag ik zo'n mooi kleed.
En via via kwam ik op de site van Biscuits and jam die een strepen generator had. Zo hoefde ik dus niet een patroon van kleuren temaken. Heel handig.

Eerst wilde het niet zo lukken en ben ik wat anders gaan doen. Maar ja, dat is nu klaar en vanmiddag een beginnetje gemaakt.

Nu heb ik een klein probleempje (vind ik zelf). De onderkant (1e toer van lossen) krult een beetje naar binnen. En dat vind ik natuurlijk niet mooi.


Wat kan ik daaraan doen? Heb ik misschien te strak gehaakt?
Of kan ik het later opspannen? Ik heb eigenlijk geen zin om nu nog verder tehaken, met de wetenschap dat ik het straks misschien weer allemaal uit moet halen.

Wie heeft er tips?

Zelf wil ik er graag aan het einde als hij klaar is een soort van schulprandje aan maken, misschien dat het dan ook nog wel weer bij trekt.


Dussss.....alle tips zijn van harte welkom!

2 opmerkingen:

 1. Ik denk wel dat het goed komt, zeker als je er nog een randje om haakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Agnes,

  Bedankt,ha,ha...al moet ik zeggen dat wat ik had gehaakt vanmiddag heb uitgetrokken,iets klopte er niet en ik heb een pdf bestand gevonden op internet wat het PERFECT uitlegt!Daarin staat ook dat je de eerste rij lossen met een haaknaald een 0,5 maat groter moet(kan haken)...?!?!?tegen het omkrullen.Ik was pas om 24:00 afgewerkt en ga nu naar bed,morgen ben ik weg de gehele dag maar zal s'avonds eens kijken voor je en dat dan evenb hier plaatsen of doormailen naar je...dus ??? moet je ook maar even niet verder haken ermee,ha,ha...bij waren het 14 toeren a 45 minuten inmiddels!!Ach ja bezigheidstherapie zullen we dan maar zeggen!

  groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Groetjes, Agnes.

http://shabbyblogs.com/storage/old/IsabelleM.jpg