dinsdag 22 mei 2012

Tafelloper met golfjes.

Al meerdere malen kwam ik allerlei blog de "golfjes" kleedjes tegen. Ik vond ze zo mooi, maar kwam er maar steeds niet aan toe om er één te haken, dan wel leuke kleurtjes te combineren.
Op de blog van attic24 vond ik dit mooie gekleurde kleed.  Daar laat ze helemaal een tutorial zien hoe je het kleed moet haken. 


IMG_2555


Nu gaat het dan toch beginnen. Buiten heeft manlief een mooie tafel met 2 banken gemaakt, en ja... daar moet wat op. Lang op zoek geweest naar leuke kussentjes, steeds niet mooi genoeg of te duur, want ik wilde er toch wel graag 8 op hebben.


Nu zag ik bij de action dé kleurtjes waar ik toch wel weg van ben. 4 met strepen en 4 met een effen kant, die ook weer 2 kleuren heeft die bij de streepjes pasten. Helemaal leuk, ik in m'n nopjes, maar nu....... Er moet natuurlijk wel een tafelkleedje of -loper bij.Bij Timmer Handelsonderneming in Rheezerveen hebben ze sinds kort ook Catania katoen. Dit is toch wel iets mooier katoen dan wat ik altijd kocht. Het glanst een beetje. En ze houden het in het assortiment...hoi hoi, hier ben ik wel blij mee. Klik hier dan kom je op de site van Timmer Handelsonderneming.De foto's zijn er, nu moet ik nog beginnen aan de lopertjes. Het worden er 2 die overdwars over de tafel gaan. En eigenlijk moeten er ook nog vaasjes met een jasje bij van dezelfde kleuren. Ik ben dus nog wel even bezig.

Het resultaat komt zeker een keer langs, maar wanneer kan ik nog niet zeggen. De tuin is er ook nog, en de laatste weken op school, waar ze allelei leuke dingen gaan doen, waar ze   moeders voor nodig zijn,  en nog m'n werk. Maar het komt zeker goed. Lekker s'avonds buiten zitten en genieten van het mooie weer en dan een haakwerkje er bij.

2 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren die kussentjes. Lekker zomers. Leuk dat je mee doet met mijn give away.
  Groetjes en veel haakplezier

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Leuke blog. Ik ga je volgen.
  Vind het leuk wanneer je mijn blog eens komt bezoeken.

  Groet Ada

  www.stijlenzo.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje. Groetjes, Agnes.

http://shabbyblogs.com/storage/old/IsabelleM.jpg